Skärmavbild av delar av inbjudan i pdf-format.

SRQ fortsätter att arrangera lunchwebbinarier inom projektet RDS och vi har planerat in tre webbinarier innan sommaren.

Här ser du datum och tema för webbinarierna:

Den 11 april 12.10-12.55: Från Rehabmodulen till HP-modulen. Malin Regardt, arbetsterapeut på Karolinska universitetssjukhuset och Annika Granath, sjuksköterska på Västmanlands sjukhus, berättar om hur Rehabmodulen har utvecklats till HP-modulen och om dess kliniska användning.

Den 7 maj 12.10-12.55: Nya kardiovaskulära modulen. Liselotte Tidblad, reumatolog på Karolinska universitetssjukhuset och regionalt kvalitetsansvarig för sjukvårdsregion Stockholm–Gotland på SRQ, berättar om den nya kardiovaskulära modulen och hur den är ett bra hjälpmedel inom reumatologin. 

Den 30 maj 12.10-12.55: Träffa ultraljudsroboten ARTHUR. Representanter från företaget ROPCA, som har utvecklat ultraljudsroboten ARTHUR (ARTHritis Ultrasound Robot), visar och berättar om roboten.

 

  • Webbinarierna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs.
  • Webbinarierna hålls i Microsoft Teams. Länkar hittar du i pdf-filen nedan.
  • Ställ dina frågor i chatten under webbinariernas gång.

Sprid gärna information om webbinarierna till andra som kan vara intresserade. Du kan skriva ut inbjudan nedan och sätta upp. Boka gärna ett rum så att kollegorna kan sitta tillsammans och lyssna på webbinariet.

Har du idéer och önskemål om teman för höstens webbinarier är du välkommen att höra av dig till oss. Mejla ditt förslag till info@srq.nu

Välkommen!

Inbjudan till lunchwebbinarier våren 2024

Webbinarierna anordnas inom projektet RDS – Reumatologins Digitala Stöd. Syftet med RDS-projektet är att utveckla viktiga digitala verktyg inom reumatologin för att bevara och förbättra datakvaliteten i SRQ, göra kvalitetsregisterdata användbara och utbilda medicinsk personal. Det övergripande målet är, som alltid, att förbättra hälsan för patienterna.