Många patienter använder appen Elsa för att få bättre kontroll över sin RA. Informationen i appen finns idag endast i mobilen. Vad skulle vården vilja se? Vad vill patienterna visa? Och hur ska det delas? Sofia Svantesson och Barbara Axnäs från Elsa Science berättar om arbetet med att utforma en lösning för att patienten ska kunna dela information från appen Elsa.

Denna gång sänder vi från Akademiskt Specialistcentrum i Stockholm. Ni som vill närvara är välkomna till lokal Rimini och webinariet sänds som vanligt också på Facebook och Youtube.

Välkomna den 14 januari 2020 kl. 12.00 – 12.45!

 

Du kan följa med webinariet live via SRQ:s YouTube-kanal och RDS Facebooksida.

YouTube: http://tiny.cc/7jt56y
Facebook: https://www.facebook.com/reumadigi

Ställ frågor till föreläsaren

Som tittare kan du under seminariets gång skicka in frågor till föreläsaren, antingen via kommentarsfunktionerna på YouTube och Facebook, eller per e-post eller SMS.

E-post: koordinator@svenskreumatologi.se
SMS: 072-2542154

Tidigare webinarier

Du hittar alla webinarier i RDS-serien både på YouTube och Facebook.

Vad är RDS?

RDS är en förkortning av Reumatologins Digitala Stöd, och är en tankesmedja inom SRQ och ARTIS med syfte att ta till vara på goda digitala idéer och initiativ inom svensk reumatologi och sprida dessa till intresserade i hela landet. RDS ordnar varje månad ett webbseminarium med tema digitalisering och sjukvård.