Reumatologen i Gävle har startat ett försök med ett helt nytt sätt att kommunicera med en stor patientgrupp, en så kallad ”e-mottagning”. Vad är det? Hur går det till? Vem har nytta av den? Sven Tegmark, vårdenhetschef, Måns Lööf, användare, Mikaela Andersson, undersköterska och Kristina Backlund, sjuksköterska visar och svarar på frågor. Denna gång sänder vi från Gävle sjukhus, Reumamottagningen, plan 6. Ni som vill närvara är välkomna och webinariet sänds som vanligt också på Facebook och Youtube. Välkomna den 3 februari kl. 12.00 – 12.45! Observera att webinariet denna gång livesänds på en måndag!

 

Du kan följa med webinariet live via SRQ:s YouTube-kanal och RDS Facebooksida.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=07EGhbWjhQU

Facebook: https://www.facebook.com/reumadigi

Ställ frågor till föreläsaren

Som tittare kan du under seminariets gång skicka in frågor till föreläsaren, antingen via kommentarsfunktionerna på YouTube och Facebook, eller per e-post eller SMS. E-post: koordinator@svenskreumatologi.se SMS: 072-2542154

Tidigare webinarier

Du hittar alla webinarier i RDS-serien både på YouTube och Facebook.

Vad är RDS?

RDS är en förkortning av Reumatologins Digitala Stöd, och är en tankesmedja inom SRQ och ARTIS med syfte att ta till vara på goda digitala idéer och initiativ inom svensk reumatologi och sprida dessa till intresserade i hela landet. RDS ordnar varje månad ett webbseminarium med tema digitalisering och sjukvård.